Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Και ένα απλό "άι σιχτίρ"

(σε συνέχεια του χθεσινού post)

...και οι ηλίθιοι, παλαιολιθικοί, ανιστόρητοι, θρησκολάγνοι, φανατικοί "καλοί χριστιανοί", αντίπαλοι της εξωσωματικής (ως πηγής πολλών δεινών για την ανθρωπότητα και για την "ηθική" τους) είναι πάντα εδώ. Αρνητές φανατικοί της αγωνίας κάποιων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί, περιχαρακωμένοι στα στενά και στενοκέφαλα πλαίσια κάποιας απροσδιόριστης, αντι-επιστημονικής και ηλίθιας "ανώτερης ηθικής" (που άναρθρα κραυγάζουν ότι πρεσβεύουν), οι οποίοι ταυτόχρονα πασχίζουν να (απο)κρύψουν και να εξαφανίσουν με κάθε τρόπο τα δικά τους αίσχη της σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών.

Α, ναι, είναι οι ίδιοι ανιστόρητοι ηλίθιοι που "απαγορεύουν" τη χρήση προφυλακτικών ως λύση για τη μη εξάπλωση του AIDS, είναι επίσης οι ίδιοι που μόλις φέτος, το 2010, ανακοίνωσαν ότι ίσως ο Γαλιλαίος να είχε δίκιο και η Γη να γυρίζει γύρω από τον ήλιο.

Φονταμενταλιστές, φανατικοί θρησκολάγνοι, είναι παντού οι ίδιοι. Βρε, άι σιχτίρ...

4 σχόλια:

  1. Μα δεν ξέρεις ότι το "επάγγελμά" τους βασίζεται στη δυστυχία των άλλων; Δε είναι μόνο βέβαια αυτοί που αντιδρούν παράλογα: υπάρχουν και οι επιστημικοφανείς... από 'κει που δεν το περιμένεις. Δες εδώ:http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=4014&reftab=218&t=Νομπέλ-στην-εξωσωματική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Heleni
    Είμαι περίεργος να δω αν θα δημοσιεύσει το σχόλιό μου στο -επιεικώς- απαράδεκτο άρθρο του ο εν λόγω "κύριος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή