Κυριακή, Μαΐου 24, 2009

Τρέλλα και Β' Εθνική στο 97'

Το χθεσινό μπαράζ ανέβασε 7.500 Αγρινιώτες (που βρεθήκαμε στη Νέα Σμύρνη) στα ουράνια και τον Παναιτωλικό μας στη Β' Εθνική μετά από οχτώ χρόνια. Το γκολ του Παλαιολόγου στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (καθώς οι Ροδίτες μετά το 0-1 έπεφταν κάτω και ξεχνούσαν να σηκωθούν) θύμισε κάτι από Ντάρμπισιρ και την ισοφάριση στο 96 του τελικού του Κυπέλλου πριν από μισό μήνα. Το αξίζαμε και θα ήταν πραγματικά κρίμα κι άδικο για τον πρόεδρο της ομάδας, τον Φώτη Κωστούλα, που αγόρασε την ομάδα σχεδόν διαλυμένη στους ομίλους της Δ Εθνικής και τη φέρνει τώρα στη Β Εθνική με ανακαινισμένο γήπεδο, νέο προπονητικό κέντρο και υγιή διοίκηση.

Αυτό που έγινε χθες στη Νέα Σμύρνη, με το κίτρινο ποτάμι στις κερκίδες, δε το βρίσκει εύκολα κανείς παρά σε λίγα γήπεδα ομάδων της Α Εθνικής (των μεγάλων) και στον ΠΑΣ. Όλη η μεγάλη κερκίδα (αυτή που είναι απέναντι από τις κάμερες, με τους Πάνθηρες) ήταν από άκρη σε άκρη κατακίτρινη. Και είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει στο Αγρίνιο κάθε φορά που παίζει ο Παναιτωλικός εντός. Δε θέλω να πω (για μια ακόμα φορά) για την ανύπαρκτη οργάνωση της Αστυνομίας (που για μια ακόμα φορά χρησιμοποίησε χημικά, έτσι για να έχουμε να λέμε), ούτε για το απαράδεκτο γήπεδο του Πανιώνιου. Είχα ξαναβρεθεί στο παρελθόν δύο φορές στο γήπεδο αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε συναυλίες (Metallica και Scorpions). Το χάλι στις εισόδους και στις κερκίδες είναι απίστευτο και επικίνδυνο για τόσο πολύ κόσμο...

Πάντως, αφού άντεξα το χθεσινό ματς (ήμουν κι εγώ στο κίτρινο ποτάμι) και τον τελικό του Κυπέλλου, τα αντέχω όλα :-) Άντε, του χρόνου να στεριώσουμε Β Εθνική και σε 2-3 χρόνια να χτυπήσουμε άνοδο.

Πάναι ολέ, Αγρινιάρα ολέ,
Α Εθνική, θέλω να σε δω, και να τρελλαθώ.


ήμουν κι εγώ στο μπαράζ στη Νέα Σμύρνη

1 σχόλιο:

  1. FILE MOU KALOS SE VRISKO.
    8ELO NA DEIS AUTO TO BLOG http://mariatweety.blogspot.com
    GIATI MIA MIKRI KOPELITSA 2E ETON DINEI TI MAXI TIS ELPIZONTAS OTI 8A NIKISEI.
    PREPEI NA KANOUME OTI MPOROUME GIA NA TIS TONOSUME TO H8IKO TIS NA SINEXISEI TON ANISO AGONA POU ISOS I MEGALI MIKROULA AGONISTIA NA KATAFEREI NA NIKISEI.
    DIADOSTE TO
    KANTE OTI MPOREITE

    FILIKA DIONISIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή