Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2009

Ληγμένα χημικά σε ληγμένα μυαλά

Τελικά τα καρντάσια εκεί στη Θεσσαλονίκη είναι απλά άξιοι της μοίρας τους. Και δυστυχώς ο Ζαγοράκης δε φαίνεται να προσπαθεί (και δεν μπορεί τελικά) να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ξεφύγει από την καφρίλα. Ο -υποτίθεται- αρχηγός της μεγάλης εθνικής ομάδας που πήρε το Euro 2004 δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε απ΄όσα τραγικά και επικίνδυνα έγιναν μέσα στη ζούγκλα-Τούμπα, τα έβαλε με την αστυνομία (αλήθεια, αν ήταν λιγότεροι αστυνομικοί μέσα και έξω απο το γήπεδο θα είχε φτάσει ποτέ η ομάδα του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο;), ανακάλυψε τανκς στους δρόμους και ευχαρίστησε "την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν στις Κασσάνδρες ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει εποχή". Να τον χαίρεστε...

Υ.Γ.
1.
με τη βία "κύριε" Ζαγοράκη χάνεις το δίκιο σου. Αλλά για σένα προέχει να πουλήσεις καφρίλα τώρα. Σκέψου τι έχεις να πεις στη συνέντευξή σου την επόμενη Τετάρτη.
2.
όποιος δεν είδε το ματς από τη Nova, πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβει χθες στην Τούμπα. Σκηνές από το "ένδοξο" παρελθόν στο κόρνερ της θύρας 4...
3. να χαιρόμαστε και την "Αθλητική Κυριακή" που από την κόλαση δεν είδε και δεν άκουσε τελικά σχεδόν τίποτε. Άλλωστε, από "δημοσιογράφους" όπως Κατσαρός, Παπαδημητρίου, Μίνος (μαζέψτε τον, είναι επικίνδυνος) τι να περιμένει κανείς.
4. τα δεκάδες λέιζερ που σημάδευαν ασταμάτητα τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον Κάκο θύμιζαν σκηνές από ντισκοτέκ της δεκαετίας του 80
5. ο κουραδόμαγκας που μπήκε μαζί με τους άλλους κουραδόμαγκες για να χτυπήσει ό,τι κόκκινο κυκλοφορούσε μπροστά του και τελικά ξαπλώθηκε φαρδύς-πλατής κάτω από τον Νικοπολίδη θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει από αυτό. Από "μάγκας-ήρωας" θα είναι σήμερα ο καραγκιόζης του σχολείου του.
6. Όσο για τις αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ανακάλυψαν την καρατιά και "(ξ)έχασαν" το ντου και το κυνηγητό των κάφρων, τα μπουκάλια και τις πέτρες, τη σφαλιάρα του Κονσεϊσάο, τα λέιζερ και όλα τα άλλα ωραία.
7. Οι κάφροι είναι δυστυχώς παντού (4, 7, 13, 21 και όπου αλλού). Και κανένας (μεγαλο)παράγοντας δεν κάνει κάτι να τους διώξει από το γήπεδο. Τους θέλει εκεί. Μόνο ο Ντέμης το προσπάθησε αλλά έπεσε πάνω σε τοίχο (και στο τέλος συμβιβάστηκε κι αυτός, για το "καλό" της ΑΕΚ - μαζί με τις άλλες μαλ... που έκανε και έκαψε την ομάδα του).
8. Ernesto, το παλικάρι με το 33 στην πλάτη Γιάννη Παπαδόπουλο το λένε...

11 σχόλια:

  1. Στο έχω ξαναπεί: Ο Ντέμης δεν προσπάθησε ποτέ. Όσο εύκολο είναι να δείχνεις πως είσαι απασχολημένος χωρίς να κάνεις τίποτε, άλλο τόσο εύκολο είναι να δείχνεις πως προσπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @adamo:
    ήθελα να γράψω ότι "μάλλον ο adamo θα αντιδράσει" αλλά κρατήθηκα :-). Εγώ πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι, ξεκίνησε να το κάνει ("κάρφωμα" ονομάτων στην αστυνομία, κλικ-κάμερα και άλλα) αλλά στην πορεία (και μόνο για το θέμα αυτό) βρέθηκε μόνος και τελικά συμβιβάστηκε.

    Για όλα τα υπόλοιπα που "έκανε", η ιστορία απέδειξε ότι τελικά δεν έκανε-πέτυχε τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις ειμαστε καφροι ρε χαμουτζηδες? Εσεις φερατε τα κωλογλυφτρονια σας να μας πεταξουν ληγμενα δακρυγονα μεσα στο ιδιο μας το σπιτι. Τα ματια μου ακομα πονανε. Εσεις βαλατε 60 ΠΑΟΚτσηδες βορα στα θηρια την Τεταρτη χωρις προστασια και μιλας για κουραδομαγκες και για καφριλα? Αλλα για αυτους τους 60 χρειαζονται 560 απο τις δικες σας τις μαζορετες. Και του χρονου παλι θα κατεβουμε. Παλι χωρις αστυνομια,χωρις εισαγγελεα, χωρις καμερες. Που χθες μεχρι και Παπακια με καμερες να τραβηξει αυτα που θα δημιουργουσε ο Μαφιοζος ο πρωθυπουργος σας, εστειλε. Παρ'τε ομως χαμπαρι οτι εδω ειναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ο ΠΑΟΚ δεν καταλαβαινει ουτε απο κοκκαλη, ουτε απο τσιρωνη, ουτε απο μωραλη. Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα ρε, ειναι αγανακτηση, ειναι Κοινωνικο Κινημα. Παρ'τε λοιπον τα ληγμενα τα χημικα σας, παρ'τε και εναν κουβα βαζελινη και ΒΑΛ'ΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΧΑ
    1. "Οι κάφροι είναι δυστυχώς παντού (4, 7, 13, 21 και όπου αλλού). Και κανένας (μεγαλο)παράγοντας δεν κάνει κάτι να τους διώξει από το γήπεδο. Τους θέλει εκεί."
    2. το κόμπλεξ που έχεις φίλε είναι αυτό που δημιουργεί όλα τα προβλήματα που έχετε με την Αθήνα (σημειωτέον δεν είμαι Αθηναίος, απλά έτυχε να έρθω εδώ στα 18 μου και έμεινα - αλλά ερχόμουν συνέχεια Θεσσαλονίκη που σπούδαζε ο αδερφός μου). Αν το βγάλεις από μέσα σου θα δεις πιο καθαρά. Αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να μιλάω σε τοίχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΧΑ
    3. και επειδή δεν το έγραψα πριν, είναι προφανές ότι το ίδιο κάφροι ήταν όλοι όσοι δημιούργησαν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη (αλλά μάλλον δε θα έκανες τον κόπο να διαβάσεις το post με τίτλο "Πολλά βήματα πίσω" ακριβώς πριν από το τρέχον post. Και προφανώς ούτε που θα κατάλαβες αυτό που γράφω στο 1 "με τη βία "κύριε" Ζαγοράκη χάνεις το δίκιο σου.". Ακολούθα το link στη λέξη "δίκιο" (αλλά και πάλι, δε σε συμφέρει να βλέπεις και να μιλάς αντικειμενικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΧΑ
    και όπως λέει και ο Πανούτσος (γνωστός μη-Ολυμπιακός)

    Ο ΠΑΟΚ θα είχε δίκιο να καταγγέλλει ότι άλλοι δυναμίτισαν το κλίμα και να ευχαριστεί τους οπαδούς του αν:

    1) Οι οπαδοί του δεν είχαν πάει στο ματς των Νέων για να προπηλακίσουν τους μικρούς του Ολυμπιακού, τη μητέρα του τερματοφύλακα Μένιου και τον πατέρα του Νικλητσιώτη. Οπου έχει ενδιαφέρον το πώς ανακάλυψαν ποιος ήταν ο πατέρας. Η 12χρονη κόρη του και αδελφή του τερματοφύλακα πήγε στο κυλικείο να πάρει καφέ. Το κινητό της χτύπησε και... Και το μαντέψατε. Χτύπησε έχοντας ringtone τον ύμνο του Ολυμπιακού.
    Κανένας δεν πείραξε το κοριτσάκι, αλλά το ακολούθησαν για να δουν πού θα κάτσει. Κάθισε δίπλα στον πατέρα της, του οποίου, μπροστά στο παιδί, άνοιξαν τη φόρμα και όταν είδαν να φοράει φανέλα του Ολυμπιακού τον ξυλοκόπησαν.

    2) Οταν ερχόταν στο γήπεδο το ταξί με τον Τάσο Κάκκο, οπαδοί του ΠΑΟΚ το σταμάτησαν. Ο διαιτητής προστατεύτηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά το ταξί έπαθε σημαντικές ζημιές.

    3) Πριν από τον αγώνα και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν δύο μολότοφ, εκ των οποίων η μία έκαψε κλούβα των ΜΑΤ. Αντίθετα με τα επεισόδια στα οποία εκτοξεύονται διάφορα αντικείμενα, ακόμα και μπουκάλια ρετσίνας, για να πετάξεις μολότοφ ούτε την αγόρασες από περίπτερο ούτε τη βρήκες στον δρόμο. Την έφερες μαζί σου και θα την πετάξεις. Εκτός αν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που πηγαινοφέρνουνε μολότοφ και τις πετάνε όταν προκληθούν.

    4) Εάν δεν έραιναν με μπουκάλια τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πρώτο κόρνερ του αγώνα, κάτι που για πολλοστή φορά γίνεται στην Τούμπα. Γεγονός που γνωρίζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Είναι και ο λόγος που είχε βγάλει την «κατά Μαλαματίνας» ανακοίνωση.

    5) Εάν ένας αριθμός οπαδών δεν έκανε ντου μετά τη λήξη του αγώνα προφανώς για να δείρει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Εκτός αν κάποιος πιστεύει αυτό που είπαν στο ράδιο Metropolis, ότι είχαν μπει για να ζητήσουν τη φανέλα του Νικοπολίδη.

    Για την ανακοίνωση υπάρχει εξήγηση. Ο,τι και να γίνει, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα το δικαιολογεί για να κόβει διαρκείας και να γεμίζει την Τούμπα. Εάν στο γήπεδο δεν υπάρχει Αστυνομία, η ευθύνη θα είναι της Αστυνομίας που απουσίαζε. Εάν υπάρχει αρκετή Αστυνομία, θα έχει ευθύνη επειδή η παρουσία της προβόκαρε τον κόσμο. Ας πει ο Ζαγοράκης πόσοι ακριβώς αστυνομικοί πρέπει να πηγαίνουν στην Τούμπα, να ξέρει και η αστυνομική διεύθυνση πόσους να στέλνει χωρίς να προκαλεί.

    Βέβαια και η Αστυνομία έχει ευθύνες. Ενα κομμάτι από τις ευθύνες είναι στη λογική για την οποία κατηγορείται από τη διοίκηση Ζαγοράκη. Στον τομέα των δακρυγόνων. Οχι βέβαια επειδή τα δακρυγόνα είναι ληγμένα. Αυτή είναι μια κουταμάρα που απλά επαναλαμβάνεται. Ληγμένο δακρυγόνο σημαίνει ξεθυμασμένο.
    Η ευθύνη της Αστυνομίας είναι ότι στην Τούμπα, όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις που υπάρχουν επεισόδια, αρχίζει να ρίχνει δακρυγόνα και ξεχνάει να σταματήσει. Το δακρυγόνο είναι η εύκολη λύση για τον αστυφύλακα. Δράση από μακριά και με ασφάλεια.

    Η άλλη ευθύνη της Αστυνομίας είναι ότι γίνονται επεισόδια. Βλέπει όλη η Ελλάδα μερικές μορφές να κάνουν τους τσαμπουκάδες. Πού βρίσκονται σήμερα οι μορφές; Αν πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και του πει «Είδα ένα πιτσιρικά όχι πάνω από 10 μετά τη λήξη του αγώνα να είναι μέσα στο ντου. Για πες μου πόσο ήταν ακριβώς γιατί το παίξαμε στο στοίχημα με τον πρωθυπουργό», τι θα απαντήσει; Θα πει ένα παραμύθι στην τύχη ή θα πει «Δεν έχω ιδέα», επειδή δεν μαζέψανε τον πιτσιρικά.

    Από την άλλη οι πολιτικοί της Βόρειας Ελλάδας γιατί δεν μιλάνε για τη βουλγαρική σημαία που σηκώθηκε στην Τούμπα; Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ωρυόντουσαν ότι προσβλήθηκε η Βόρεια Ελλάδα από τα αντεθνικά συνθήματα, δηλαδή το «Βούλγαροι, Βούλγαροι». Τώρα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σηκώνουν τη σημαία και το πανό «Ελληνες είσαστε και φαίνεστε» δεν πειράζει επειδή αυτοί που τα σηκώνουν ψηφίζουν στη Βόρεια Ελλάδα;

    Και τέλος δεν υπάρχει πιο γελοίο επιχείρημα από το «Γιατί δεν μιλάγατε όταν γινόντουσαν τα επεισόδια στη Ριζούπολη;». Πρώτον μιλάγαμε. Δεύτερον ακόμα και να μη μιλάγαμε όλοι τι σημαίνει;
    Οτι στο επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν το δικαίωμα να το κάνουν κόλαση και να πουν «Γιατί μίλαγε ο Μίνος μετά το ματς στην Τούμπα;». Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι με την ανάγκη για ακροατές και αναγνώστες έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα του διαλόγου σε κάφρους και πρέπει να λέμε τι γράφαμε, πότε το γράφαμε και αν είναι πέντε λέξεις περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που είχαμε γράψει πριν.

    Για την τηλεοπτική μετάδοση δεν έχω να πω πολλά. Στις συνθήκες τρόμου που γίνονται οι μεταδόσεις και με την Αστυνομία απούσα, η αβάντα στη μετάδοση είναι προβλεπόμενη. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι «Αμα σε χαλάει τι το ξεκινάς;». Αφού άμα πετάξεις άδειο μπουκάλι δεν πάει πάνω από πέντε μέτρα, αφού ο Σορλέν το γυρνάει το μπουκάλι για να δείξει ότι είναι μισογεμάτο τι το θέλεις το «άδειο μπουκάλι;». Πες ένα από τα ωραία, τα ρετρό «Οι τηλεθεατές μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους» και μην εκτίθεσαι.

    Το «μπήκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ να ζητήσουν τη φανέλα από τον Νικοπολίδη» που είπε το ράδιο Metropolis είχε τουλάχιστον κάποια πλάκα. Οπως και πλάκα θα έχει να τιμωρηθεί ο Νικοπολίδης από τον ΚΑΠ. Οπου είμαι περίεργος τι περίμενε ο νομοθέτης να κάνει ένας παίκτης όταν βλέπει μισή ντουζίνα κάφρους να του ορμάνε. Να ρωτάει έναν, έναν «Εσείς μπουκάρατε στο γήπεδο για να μου ζητήσετε τη φανέλα ή για να με χτυπήσετε;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον, ψυχραιμα κ ωραια τωρα θα σου δυο πραγματα επειδη μαλλον δεν ξερεις ακριβως τι συνεβη στην τουμπα. Κι αυτο γιατι εισαι μακρυα και οι δημοσιογραφοι που ακους εχουν "πιασαρικη" αποψη(οπως πολυ σωστα αναφερεις κ για τους Θεσσαλονικεις δημοσιογραφους).
    Κατ' αρχην απο την Πεμπτη το πρωι μεχρι και 5 ωρες πριν τον αγωνα, οι παντες και τα παντα που εχουν απηχηση στον κοσμο προσπαθουσαν να κατευνασουν τα πνευματα και την οργη που ενιωθαν οι ΠΑΟΚτσηδες. Το ξεραμε πως ολυμπιακοι και παναθηναικοι θελαν τον ΠΑΟΚ να κανει επεισοδια και να τιμωρηθει η εδρα του κατα κυριο λογο. Ο Κακος εφτασε στην Τουμπα με δικο του αυτοκινητο. Η mercedes που ολοι αναφερουν για Ταξι ηταν ασημι και οχι μπλε σαν τα ταξι που κυκλοφορουν εδω. Τα δακρυγονα πεταχτηκαν πριν φτασει ο Κακος στο γηπεδο. Οι αθηναιοι Ματατζηδες λαβαν εντολη απο τον τσιρωνη να μην υπακουσουν στις εντολες του οργανωτη της επιχειρησης της αστυνομιας Θεσσαλονικης κι ενω ολοι η δυναμη των ΜΑΤ της Θεσ/νικης αποτραβηχτηκε να περασει ο κοσμος ηρεμα στους δρομους αυτοι παραμεναν στην θεση τους και στις μοτορολες τους ακουγες συνεχεια την αηδιαστικη εκφραση "ερχονται οι Βουλγαροι να τους αποσπασουμε?". Εκεινη την στιγμη φυσαγε αερας και τα χημικα σκορπιστηκαν παντου. Σε ολα τα στενα της περιοχης, σε καφετεριες, σε σπιτια. Εβλεπες παιδακια να κλαινε. Ενα παλληκαρι απεναντι μου δεχοταν τεχνητες αναπνοες. Κοσμος κρυβοταν στις εισοδους πολυκατοικιων. Ρε φιλε μονο που τα θυμαμαι γεμιζω οργη. Ο Κοκκαλης αν ηταν καθαρος δεν θα ζητουσε τοση αστυνομικη δυναμη. Δεν θα εφερνε τους δικους του Γαυρους ΜΑΤατζηδες. Δεν θα ειχε ετοιμα τα τηλεοπτικα να τραβηξουν τα παρελκομενα. Καταλαβε οτι ολο αυτο το πραγμα που σου παρουσιαζουν δεν το προκαλεσε ο Καφρος ΠΑΟΚτσης γιατι μισει τους Γαυρους η τους Βαζελους η οτι αλλο να 'ναι(οχι οτι δεν συμβαινει αυτο, παντα ομως σε λογικα πλαισια), αλλα ο ΠΑΟΚτσης ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ. Και δεν ειναι μικρο πραγμα αυτο που σου λεω. Καταλαβαινεις τι ειναι να σε χτυπανε μεσα στο σπιτι σου? Αληθεια σου λεω ημουν εκει. Το πρωτο δακρυγονο πεταχτηκε απο την αστυνομια ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ με αφορμη, οπως ακουστηκε στα Rakal τους οτι μαζευτηκαμε πολλοι στην Κλεανθους. Δεν ηταν ολοι μαστουρωμενοι η μεθυσμενοι αυτοι που συνεπλακησαν. Οι μαστουρωμενοι κατ' αρχην φιλε μου και αυτοι οι μαλακες που πεταν τα μπουκαλια και κηνυγησαν τον κηπουρο αναθεμα κι αν ξερουν την εντεκαδα του ΠΑΟΚ. Οπως το ιδιο ισχυει για ολες τις μεγαλες ομαδες, με πολυ κοσμο. Μερικοι απο αυτους, λοιπον, που πηραν μερος στα επεισοδια ηταν απλοι μεροκαματιαρηδες, σκασμενοι ΠΑΟΚτσηδες που ειχαν πληρωμενο διαρκειας απο τον Ιουλιο και η Αστυνομουνια για χαρη των "παιδιων" του "πρωθυπουργου" δεν τους αφηνε να πλησιασουν στο γηπεδο και τους εριξε-αν εχουν το Θεο τους- 70+ αμπουλες ληγμενων δακρυγωνων. Ηταν ανθρωποι ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ γιατι απο δυο ημερες πριν η Θεσσαλονικη ειχε γινει απορθητο φρουριο για να ανεβουν να πεξουν μπαλλα τα κακκαλα του κοκκαλη. Το αποτελεσμα ηταν λοιπον, να γινουν 30 συλληψεις και 8 προσαγωγες(τοσες δεν εχουν γινει σε ολη τν super league). Μεχρι και μεσα απο cafe πηραν ατομα και τα συνελλαβαν, απλα για να δηλωσουν στον "στρατηγο τσιρωνη" τον απιστευτο αυτον αριθμο.
    οσον αφορα για την σημαια, αυτη ηταν ο αυτοσαρκασμος του ΠΑΟΚτση, ουτε κατι λιγοτερο, ουτε κατι περισσοτερο.
    Και απλα ΜΗΝ ακους μονο αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι. Οπου παιζονται συμφεροντα, παιζονται και πουστιες.
    Αυτα εχω να σου πω και συγγνωμη για το υφος μου χθες και για την βωμολοχια, αλλα ειλικρινα τα ματια μου πονουσαν ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΧΑ
    λοιπόν φίλε, σε σχέση και με όσα μου αναφέρεις παραπάνω, έχουμε και λέμε:

    1. δεν υπάρχει λόγος συγγνώμης, μιας και δεν παρεξηγώ κανέναν για λόγους που έχουν να κάνουν με πράγματα που τα θεωρώ διασκέδαση και από τα σημαντικότερα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή μου. Είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό (και με τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα :-) αλλά σιγά μην κάτσω να τσακωθώ κιόλας. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και να διαφωνεί με τις απόψεις του άλλου. Άλλωστε, μίλησες για χαμουτζήδες και εγώ δεν είμαι τέτοιος (είμαι Αγρινιώτης :-). Αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα με τα αντεθνικά (και το χαμουτζήδες δεν είναι - είναι όμως η σημαία που σηκώθηκε και στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα).

    2. έχω μάθει να μη δίνω ιδιαίτερη βάση στους δημοσιογράφους. Καταρχήν συνήθως η άποψή τους είναι υποκειμενική και κάποιες φορές υποκινούμενη από συμφέροντα. Κατά δεύτερον προτιμάω να πιστεύω τα ματάκια μου και να προσπαθώ να συνθέτω άποψη μαζεύοντας ό,τι περισσότερο μπορώ από δω και από κει.

    3. αναφερόμενος στα ματάκια μου, έχω φάει δακρυγόνα αναίτια από τα ΜΑΤ και γνωρίζω ότι η Ελληνική Αστυνομία δυστυχώς είναι τόσο άχρηστη και ανίκανη που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ρίχνει "με το κιλό" και χωρίς σταματημό ληγμένα και επικίνδυνα χημικά και να βαράει αδιακρίτως. Έχω φάει ξύλο (χωρίς απολύτως κανένα λόγο και πρόκληση) το 92 στη Ν. Φιλαδέλφεια (τότε με το δακρυγόνο στην Original - βρισκόμουνα με φίλο πάνω από τη σκεπαστή στη "ζούλα" και τρέξαμε να βγούμε λόγω του δακρυγόνου και μας βαράγανε αλύπητα απλά επειδή τρέχαμε να γλυτώσουμε !!!). Έχω φάει ξύλο επίσης το 93 όταν κάηκε η Πρυτανεία του ΕΜΠ (έτρεχα να βγω από το ΕΜΠ στην Πατησίων και μας βαράγανε αδιάκριτα, επειδή πάλι τρέχαμε). Οι τύποι είναι άχρηστοι και δημιουργούν θέματα χωρίς λόγο, απλά επειδή είναι εντελώς ανεκπαίδευτοι. Σαφώς και πιστεύω ότι έκανα άσκοπη χρήση δακρυγόνων στη Θεσ/νίκη την Κυριακή. Τώρα αν αυτοί που το έκαναν ήταν Θεσσαλονικείς ή Αθηναίοι ΜΑΤατζίδες πραγματικά δεν με απασχολεί. Οι κάφροι δεν έχουν διαφορά. Πάντως και το καμένο λεωφορείο των ΜΑΤ δεν ήταν αντικατοπτρισμός. Και για τους "Γαυρους ΜΑΤατζηδες" που λες δε νομίζω να τους έφεραν αφού πρώτα παρέδωσαν πιστοποιητικά Ολυμπιακοφροσύνης.

    4. Όσον αφορά το θέμα της "προστασίας" που ζήτησε ο Ολυμπιακός (μέσω του Κόκκαλη) και το αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι, νομίζω ότι καλά έκανε και τη ζήτησε αλλά όχι με την έκταση που δόθηκε στο θέμα, γιατί όντως έτσι έβαζε βούτυρο στο ψωμί του κάθε μαλάκα κολλημένου. Και σου ξαναλέω, είχατε απόλυτο δίκιο να φωνάζετε για τη διαιτησία (για τη φάση του Μπακαγιόκο, γιατί οι αποβολές ήταν δίκαιες, ωστόσο πριν τη 2η όντως ο Ντάρμπισιρ κάνει φάουλ), αλλά όσοι κάνανε τα επεισόδια χάνουν απλά το δίκιο τους.

    5. για το συμβάν με τον Κάκο δεν έχω άποψη. Ξέρω μόνο ό,τι άκουσα (στα ραδιόφωνα και την TV - και στην ΕΤ3) και διάβασα (ακόμα και στο metrosport.gr)

    6. Για αυτό που γράφεις "Οι μαστουρωμενοι κατ' αρχην φιλε μου και αυτοι οι μαλακες που πεταν τα μπουκαλια και κηνυγησαν τον κηπουρο αναθεμα κι αν ξερουν την εντεκαδα του ΠΑΟΚ" να σου πω ιστορία από το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-4 στο ΟΑΚΑ κάπου το 1999 αν θυμάμαι, όπου κάφροι από την 7 και τη 13 πλακώνονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στην τάφρο του ΟΑΚΑ, και στο τέλος του αγώνα με πλησιάζει ένας δικός μας (από αυτούς που πλακώνονταν), μέσα στη σκόνη και τη μαστούρα, με σκισμένα ρούχα, για να με ρωτήσει ποιος νίκησε !!!! :-)

    Όντως δε μου έχει ξανατύχει να συνομιλήσω με κάποιον (άγνωστο) από Θεσσαλονίκη για τέτοιο θέμα και τη γουστάρω αυτή την κουβέντα. Νά 'σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μερα με την μερα ξεθυμαινει η οργη και μενει η απορια. Γιατι να δινω τα λεφτα μου σε διαρκειας και σε μετοχες οταν 100 γαιδουρια μπορουν να τα τιναξουν ολα στον αερα?
    Δεν εχω κατι με τους Αθηναιους η με τους Σπαρτιατες η με τους Καλαματιανους, αντιθετα ειμαι Ελληνας με φρονημα και Μακεδονας με αισθημα. Αυτα τα Βουλγαροι που ακουμε στο γηπεδο τα λενε "προβατα". Προβατα που δεν ξερουν ουτε στοιχειωδη ιστορια. Ουτε το γηπεδο τους δεν ξερουν τι ιστορικο ονομα κουβαλαει.
    Τελοσπαντων ευχομαι τα 8 παιδια που δικαζονται αυριο για την επιθεση στο λεωφορειο να αθωοθουν εστω και για τελευταια φορα. Γιατι ειναι αδικο να βαλεις καποιον φυλακη και να του καταστρεψεις την ζωη για μια ΒΛΑΚΕΙΑ του.
    Εν κατακλειδι, το ποδοσφαιρο στην Ελλαδιτσα ειναι τοσο φτωχο σε ποιοτητα που δεν θα αξιωνε ουτε την ωρα μας να χαλαμε, αλλα ενεκα το παθος που του εχουμε.( για αυτο ελπιζω να κερισω αυριο τον διαγωνισμο που εχω λαβει μερος για να παω Αγγλια στο Highbury το Σαββατο)
    και ακομη πως οτι και να κανουμε εδω πανω τα λεφτα, η ζωη, τα παντα ολα(που λεει και ο μπαρμπα-Νικος)... Ειναι, Κινουνται και Πανε στην Αθηνα.
    Χαρηκα κι εγω για την κουβεντα μας

    Γιωργος, απο..... Βορρα μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν παρακολούθησες χθες τα ματσάκια του Champions League, θα είδες πόσο μάταιο είναι να καθόμαστε και να χαλιόμαστε με τα... χάλια του δικού μας ποδοσφαίρου.

    Καλή επιτυχία με το διαγωνισμό για το Highbury. Έχω περάσει απλά απ' έξω. Πώς και όχι στο Emirates?

    Χρήστος... down under

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικα κι εδω Κουβα πηγα, Χρηστο. Ουτε στον διαγωνισμο κερδισα ουτε στο στοιχημα κερδισα.
    Ο διαγωνισμος ηταν πρωτα για την Chelsea, αλλα λογω των αεροπορικων πτησεων αλλαξε για την Arsenal. Θα ηταν καλυτερα γιατι απο μικρος οι μεγαλες ευρωπαικες αγαπες μου ηταν η Arsenal, η West Ham και η Milan.
    Τα παιχνιδια τα ειδα. Και τα χθεσινα αλλα και τα προχθεσινα, θα δω και τα σημερινα κι υστερα αντε να αντεξεις να παρακολουθησεις στο "πιο ηλιθιο ακριβοπληρωμενο Ελληνικο ΧΑΡΑΤΣΙ" την ΕΡΤ, το φοβερο ντερμπι μεταξυ Αστερα Τριπολης-Λεβαδειακου.
    Οσα λεφτα κι αν ριξεις για ποδοσφαιρο στη Ελλαδιτσα ο Ελληνας δεν θα μαθει ποτε να κλοτσαει το τοπι.
    Θα μας ρωτανε τα παιδια μας πως κερδισε η Ελλαδα το EURO, και θα δικαιολογουμε την υπαρξη του Θεου.
    Αν προλαβεις να διαβασεις το μηνυμα και ασχιλεισαι με Στοιχημα βαλε Διπλο την Μετταλιστ.(Εχω εμπνευση....!!!...!)
    Χαιρετισματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή