Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

Disney on ice - "Princess classics"

Όσοι τυχεροί πρόλαβαν και έκλεισαν εισιτήρια για την παράσταση Disney on ice - "Princess classics" στο Κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do του Φαλήρου είναι σίγουρο ότι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι στο τέλος. Ήμασταν από τους τυχερούς που πήγαμε χθες το απόγευμα και απολαύσαμε μια δίωρη παράσταση με εντυπωσιακά σκηνικά και κουστούμια, όμορφη χορογραφία και την αγαπημένη μουσική από τις ταινίες που συμμετέχουν οι περίφημες 7 πριγκήπισσες του Walt Disney: η Χιονάτη, η Belle (Πεντάμορφη), η Jasmin (με τον Alladin της), η Ariel (η μικρή γοργόνα), η Aurora (Ωραία Κοιμωμένη), η Mulan και φυσικά η Σταχτοπούτα, η πρώτη και κορυφαία στη συνείδηση του Disney αλλά και των παιδιών (μικρών και μεγάλων), ήταν όλες τους εκεί με τους πρίγκηπές τους. Όπως ήταν φυσικό, το στάδιο ήταν γεμάτο κυρίως από κοριτσάκια (μαζί και η δικιά μου) που τραγουδούσαν και χόρευαν στο ρυθμό της μουσικής.

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο μέρη, όπου το πρώτο είναι αφιερωμένο στις ιστορίες των έξι πριγκηπισσών και το δεύτερο αποκλειστικά στη Σταχτοπούτα. Το σκηνικό περιλαμβάνει ένα τεράστιο κάστρο που μεταβάλλεται ανάλογα με την ιστορία, την καλή νεράιδα που υπερίπταται, πυροτεχνήματα για το τέλος, ακόμα και ιπτάμενο χαλί για τις ανάγκες της ιστορίας της Jasmin.

Συγκρινόμενη η παράσταση με την περσινή του Peter Pan on ice (αλλά σε παραγωγή της Holidays on Ice), που είχαμε επίσης παρακολουθήσει, είναι πολύ καλύτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παράσταση του Peter Pan υστερούσε σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση, και καθώς διαθέσιμα εισιτήρια δεν υπάρχουν πλέον, όσοι την παρακολουθήσουν στις επόμενες τρεις ημέρες είναι βέβαιο ότι θα νιώσουν και πάλι παιδιά. Αν ήταν και λίγο καλύτερα τα πράγματα με το θέμα της εξόδου από τα parking του σταδίου (μισή ώρα κολλημένοι για να φύγουμε προς παραλιακή - και δεν ήταν και Σαββατοκύριακο που το Village Cinemas δίπλα είναι γεμάτο, οπότε θα γίνεται μεγαλύτερος χαμός), όλα θα ήταν άψογα και για τους μεγάλους. Μια μόνο μικρή συμβουλή. Υπολογείστε καλά το χρόνο σας για να είστε εκεί μισή ώρα πριν, παίρνοντας υπόψιν ότι για να μπείτε στους χώρους του Σταδίου με το αμάξι σας και να παρκάρετε θα σας πάρει άλλη μισή ώρα τουλάχιστον (αν δεν έχει κίνηση στην παραλιακή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου