Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2008

Της κακομοίρας...

  • Η διεθνής-παγκοσμιοποιημένη-φουσκωμένη οικονομία καταρρέει, συμπαρασύροντας τράπεζες και χρηματιστήρια, και ίσως σύντομα όλους μας (και να προσευχόμαστε να μη το δούμε αυτό, δηλ. επανάληψη του σενάριου του 1929 - δείτε εδώ κι εδώ. Btw, μήπως βλέπετε ομοιότητες στο τότε και στο σήμερα;).Ο δε διευθύνων σύμβουλος της Lehman Brothers, που αποτέλεσε την απαρχή του πανικού στην παγκόσμια οικονομία, χαλαρός δηλώνει ότι δεν έχει ευθύνες γι΄αυτό (αλλά εν τω μεταξύ αμοίβονταν ετησίως με 250 εκατ. δολάρια!!!)
  • Στους δρόμους της Αθήνας επικρατεί σήμερα το απόλυτο χάος (περίμενα 2 ώρες το πρωί στην αφετηρία των λεωφορείων 220 και 221 των Ιλισίων, και δεν υπήρχαν και ταξί, καθώς προφανώς κανένας δεν έρχονταν προς Ιλίσια).
  • Σεμνοί και ταπεινοί παπάδες και μοναχοί μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και τα δικαστικά μέγαρα και καθορίζουν την πορεία αυτού του δύσμοιρου τόπου.
  • Ο Ζήκος (αυτός και όχι αυτός - για να είμαστε και λίγο στο πνεύμα του τίτλου του post :-) ξεκίνησε καριέρα στο ραδιόφωνο (κάθε Δευτέρα πρωί 10-12), αφού πρώτα έκανε και λίγο baby sitting στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.
  • Και μέσα στον κακό χαμό, ο παμέγιστος επανεκλεγείς Γκαγκάτσης κουφαίνει τους πάντες, ανακοινώνοντας ότι σχεδόν έχει συμφωνήσει με τον Φρίσκ για να αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή! Αν το πετύχει, μετά θα πηγαίνει καβάλα στ' άλογο (εκτός και αν ο Φρισκ απηυδήσει και τα βροντήξει μέσα στην πρώτη βδομάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου