Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

"Ζώα" με ρακέτες στην παραλία

Η παραλία υποτίθεται ότι ανήκει σε όλους, και όχι σε τρία τέσσερα ζευγάρια, συνήθως σχετικά "φουσκομένων" και μαυρισμένων (μέχρι ψημένων θα έλεγα) κουραδόμαγκων που παίρνουν από μία ρακέτα και προσπαθούν να βγάλουν γκόμενα δείχνοντας πόσο καλά (και πόσο δυνατά) χτυπάνε το μπαλάκι. Και κυρίως, η παραλία ανήκει περισσότερο στα παιδάκια, που κινδυνεύουν να φάνε κανένα μπαλάκι στο κεφάλι καθώς προσπαθούν να παίξουν στην άμμο.

Αν θες να παίξεις ρακέτες, κάντο στο πάνω μέρος της παραλίας, εκεί που συνήθως δεν υπάρχει κόσμος και δεν ενοχλείς και τον καθένα που προσπαθεί να μπει στη θάλασσα, όταν εσύ αποφασίζεις να πιάσεις μαζί με το φίλο σου κάπου 10-15 μέτρα της παραλίας, πάνω στο κύμα βεβαίως βεβαίως, για να σε "θαυμάζουν" τα κοριτσάκια. Ούστ...

9 σχόλια:

  1. ναι ναι, είναι απίστευτα εκνευριστικό. Έτσι ήταν και το δικό μου καλοκαίρι. Αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να βάζουν μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, δε συμφωνώ.
    Αντίθετα, θα έπρεπε να τους βάζουμε στη θέση μας και να παίρνουμε εμείς τις ρακέτες, να βαράμε στο "δόξα πατρί". Έτσι, για να πάρουμε και το αίμα μας πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συγκεκριμένοι τύποι ονομάζονται και "ξυλοκόποι" (βγαίνει απο το τικ τοκ που κάνει το μπαλάκι). Απίστευτα εκνευριστικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @uniquefish
    Βρε βρε, σαν τα χιόνια :-) Καλώς γύρισες κοντά μας... Πολύ γέλασα με το "ξυλοκόποι", δεν το είχα ξανακούσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντι να ξαπλωνετε ολη την ωρα στην παραλια σηκωθειτε να παιξετε και σεις. θα κερδισετε τουλαχιστον 10 χρονια επιπλεον ζωης, καλυτερη ποιοτητα ζωης, λιγοτερα νευρα (οπως βλεπω στα μηνυματα), απιστευτα καλυτερο σωμα απο αυτο που εχετε, λιγοτερα τριγλυκεριδια-χοληστερινες....., και γενικα αλλη αντοχη να αντιμετωπιζεις τα προβληματα της ζωης προπαντος χωρις αγχος. ολα αυτα εγω τα κερδισα με την ρακετα. μπειτε στο καναλι μου " www.youtube.com/beachabcd ". γνωρηστε καλα κατι πριν το πυροβολησετε. φιλοι!!! και αν γινουμε πολλοι, θα γινουν και πολλα προστατευμενα γηπεδα με διχτυ στην παραλια ετσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος (ή beachabcd)

    1. "καλυτερη ποιοτητα ζωης": αυτό είναι κάτι σχετικό. Για μένα καλύτερη ποιότητα ζωής για παράδειγμα είναι επιτέλους να καταφέρω να χτίσω εκτός Αθήνας και όταν ξυπνάω το πρωί να βλέπω τον κήπο μου και όχι τη βεράντα της απέναντι γιαγιάς

    2. "λιγοτερα νευρα": μμμ, αν κάποιος σού στείλει στο κεφάλι του μικριού παιδιού σου ένα μπαλάκι, το οποίο έχει καρφώσει με δύναμη (για να δείξει το "απιστευτα καλυτερο σωμα" που έχει), δε νευριάζεις απλώς, αλλά του σπας το κεφάλι. Εσύ τι θα έκανες;

    3. "απιστευτα καλυτερο σωμα... λιγοτερα τριγλυκεριδια-χοληστερινες": από πότε αυτά είναι μοναδικό προνόμιο όσων παίζουν ρακέτες; Και ποιος είπε ότι πυροβολούμε την άθληση όσοι αντιδρούμε στις ρακέτες στην παραλία; Κι εγώ γουστάρω και παίζω μπάσκετ. Να φέρω την μπασκέτα μου στην παραλία, πάνω στο κύμα; Σα να την ψωνίσαμε λίγο μου φαίνεται...

    4. "γνωρηστε καλα κατι πριν το πυροβολησετε": φίλε, δεν είμαι ενάντιος στις ρακέτες, κι εμένα μου αρέσουν και παίζω συχνά στην παραλία. Αλλά δε γουστάρω τη λογική: "πιάνω όλο το μέτωπο της παραλίας για να κάνω αυτό που γουστάρω, γράφοντας όλους τους άλλους κανονικότατα". Προσωπικά, όποτε παίζω ρακέτες, το κάνω σε ελεύθερο χώρο πίσω από τον κόσμο, για να μην ΕΝΟΧΛΩ. Και ναι, συμφωνώ για "προστατευμενα γηπεδα με διχτυ στην παραλια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σεβομαι την αποψη σου για το πως θα πετυχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης, αλλα να σεβεσαι και τη δικια μου, οπως και το γηπεδο για τις ρακετες τινα κανουμε ειναι η αμμουδια, και δεν ειπα ποτε οτι οι ρακετες ειναι ο μονος τροπος για σωμα με υγεια. Νομιζω οτι ( αν το προσεξεις λιγο) συμφωνουμε 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Malista...egw pali 8ewrw pws eiste oloi...NAI SE SAS MILAW pou afhnete ola auta ta hli8ia sxolia... "KOMPLE3IKOI" FOREIS MEGALHS MPUROKOILIAS!! ANTI NA PIASETE K ESEIS MIA RAKETA NA A8LH8EITE KA8ESTE K ARAZETE STHN 3APLWSTRA DH8EN TAXA APOLAMVANW TO KALOKAIRI MOU K LIAZOMAI SAN FALAINA...EIMAI KOPELA KAI OXI MONTELO STA KILA...EXW PARAPANW K PAROL'AUTA DEN APOLAMVANW "APLA" TON HLIO PAIZW K RAKETES MEXRI AHDIAS...K AS STAZEI O IDRWTAS APO PANW WS KATW K AS PE8AINW APO THN ZESTH....META APO ENA 2WRO SUNEXOMENOU PAIXNIDIOU POU OI ANTOXES LIGOSTEUOUN TOTE APOLAMVANW K THN 8ALASSA!!!! ALLA OPWS PROANEFERA OSOI EXETE TO SUNDROMO " FERW MEGALH MPUROKOILIA" KALO 8A HTAN NA STAMATHSETE TO "KRA3IMO" KAI NA PIASETE "R A K E T A " AINTEE 3UPNHSTE EPITELOUS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος (Τρι Ιουν 28, 06:52:00 μμ )
    Πρόσεξε μετά από τις δύο ώρες ρακέτα να γ..σεις λίγο και όχι πολύ, μιας και θα έχεις κουραστεί και θα έχουν σφίξει οι κώλοι.

    Πόσο βλάκας είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή