Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2007

"Δεν είναι αυτός Ολυμπιακός..."

Με καλύπτει απόλυτα ο Σάββας με όσα είπε στην ΕΡΑ-Σπορ, αν και ελπίζω τελικά να διαψευστούμε και οι δύο μας (και όλοι όσοι συμφωνούν με τα παραπάνω), για να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα. Πάντως εδώ και δύο χρόνια, μπάλα δεν είδαμε...

Related:
[1] "Περσινά ξινά σταφύλια" έγραφα πέρυσι το Δεκέμβριο. Και δεν είμαι ο ΦΣ ...

3 σχόλια:

  1. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως ο άνθρωπος που μας έφερε τον Φακίνο στον Ολυμπιακό σαν το νέο υπερπαίκτη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έχει δίκιο.

    Καταλαβαίνω πως ο Takis είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά δεν ξεχνάω ποτέ πως με εξαίρεση μία, όλες τις εμβληματικές νίκες των χρόνων 10/11 τις έχει κάνει αυτός:

    6-1 (ΑΕΚ)
    4-3 (ΑΕΚ)
    6-2 (Λεβερκούζεν)
    1-4 (ΠΑΟ)

    Συνθήματα γίνανε τα παραπάνω. Αν κάτι μπορεί εύκολα να καταλογίσει κανείς στον Τάκη, είναι πως δεν εκμεταλλεύτηκε υπέρ της ομάδας (και για δικό του καλό) τα παραπάνω αποτελέσματα.

    Σε αυτό δεν φταίει όμως μόνο ο Τάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά τους υπερπαίκτες που έχουν έρθει κατά καιρούς στην ομάδα, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα γιατί όλοι οι προηγούμενοι προπονητές έχουν επιλέξει τουλάχιστον από ένα ή και παραπάνω παλτά (για τον Φακίνο δεν έχω γνώμη, καθώς το παλικάρι δεν το έχω δει να αγωνίζεται).

    Για το Λεμονή και τις μεγάλες και εντυπωσιακές νίκες που έκανε η ομάδα στο παρελθόν με αυτόν προπονητή, έχω να πώ ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, στην τωρινή του θητεία, δεν έχω δει τίποτε απολύτως από την ομάδα που να με τραβήξει να πάω στο γήπεδο (και πέρισυ και φέτος).

    Επίσης να σου ξαναθυμίσω το 0-3 από τη Μακάμπι και το 4-0 από την Μάντσεστερ την ίδια χρονια με το 6-2. Και πάντα το παράπονό μας είναι η Ευρώπη. Εκεί, προχθές ο Ολυμπιακός μπορούσε να πατήσει μια κάποια ανύπαρκτη Λάτσιο, αλλά μετά το γκολ, όταν η ομάδα κουράστηκε και ήταν φανερό ότι στο κέντρο δεν μπορούσε ο Πατσατζόγλου (εκτός τόπου και χρόνου από την αρχή του ματς) και ότι ο Λούα-Λούα είχε κουραστεί, ο Λεμονής άφησε την ομάδα αβοήθητη (δε θα προσπαθήσω να πω ποιους έπρεπε να βάλει, δεν είναι δικιά μου δουλειά). Και αν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτή τη Λάτσιο, με την οποία θα παλέψεις για την τρίτη θέση (ο 1ος και προφανής μας στόχος), τότε τι άλλο να πω.

    Να θυμίσω μόνο ότι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (1 μέρα πριν τις μεγάλες φωτιές), ο Λεμονής είχε δώσει συνέντευξη τύπου - ποταμό, όπου μιλούσε για περίπου 1 ώρα και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μελέτησε τα λάθη που έγιναν τα περασμένα χρόνια στην Ευρώπη και στις επιλογές παικτών, και θα προσπαθήσει να τα αποφύγει. Αναφορικά με το πρώτο (λάθη στην Ευρώπη), μάλλον λόγω φοβιών έμεινε τελικά μετεξεταστέος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εκεί, προχθές ο Ολυμπιακός μπορούσε να πατήσει μια κάποια ανύπαρκτη Λάτσιο"

    Coby,

    Η Λάτσιο είναι τόσο ανύπαρκτη όσο και ο Ολυμπιακός. Τα ετήσια συμβόλαια των παικτών της είναι περίπου ίδια με αυτά του Ολυμπιακού και αγωνίζεται σε καλύτερο πρωτάθλημα.

    Ανύπαρκτη; Δε νομίζω. Οικονομικά αν το δεις, η ισοπαλία ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή