Δευτέρα, Μαΐου 28, 2007

Εντυπώσεις από το ΟΑΚΑ - μέρος 2ον (ήμουν κι εγώ εκεί)

Sorry για τη σχετική καθυστέρηση να δώσω βιντεάκι απαό τον τελικό, αλλά ας όψεται το YouTube, στο οποίο προσπαθούσα ανεπιτυχώς να ανεβάσω τα παρακάτω 3 βίντεα (πληθυντικός) εδώ και 3 μέρες (μου κολλούσαν συνέχεια, άσε που από το σπίτι με 4Mbps γραμμή ανέβαζα στους servers τους με 8KB/s στην καλύτερη περίπτωση - δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι μετατρέπουν τα clips σε flv format, πάντως δεν έφταιγε η γραμμή μου).

Λοιπόν, όπως έγραψα και στο προηγούμενο post, οι Άγγλοι στις κερκίδες ήταν συγκλονιστικοί. Το πρώτο clip είναι όταν τα μεγάφωνα παίζουν το "You will never walk alone". Προσέξτε την προσπάθεια που κάνουν κάποια στιγμή οι Ιταλοί (στη διπλανή μου κερκίδα - οι Άγγλοι είναι στο απέναντι από εμένα πέταλο) να καλύψουν τον ύμνο της Λίβερπουλ με σφυρίγματα... παίρνουν τον πούλο.



Το επόμενο βίντεο δείχνει τα πανό που έχουν απλώσει οι Άγγλοι στο στίβο μπροστά από το πέταλό τους. Για το αντίστοιχο πέταλο των Μιλανέζων ας μη γράψω καλύτερα...



Το τελευταίο clip δείχνει τους Ιταλούς να τραγουδάνε τον ύμνο της Μίλαν. Στο ρεφραίν ήταν η μόνη φορά που κάνανε όντως μεγάλο σαματά, μέχρι και τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκόλ.



Και όσο για την απορία μου για το ποιος ήταν ο τύπος που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μου την έλυσε χθες το Sportime. Ήταν φυσικά ο Jimmy Jump. Δείτε και μια αναφορά για αυτόν στη Wikipedia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου