Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2007

Δεν πάει άλλο

...όταν πλέον το σκέφτεσαι αν θα παρακολουθήσεις το ματσάκι της αγαπημένης σου ομάδας, επειδή ίσως θα χάσεις την ώρα σου παρακολουθώντας μια άνοστη "σούπα" (η σουπίτσα της φωτογραφίας αντίθετα είναι νοστιμότατη), επειδή θα βαρεθείς από την κατάντια μας ομάδας που πριν από 3-4 χρονάκια έπαιζε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πολλή καλή μπάλα και φόρτωνε κάθε ομάδα στο ΟΑΚΑ ή στο Καραϊσκάκη (το παλιό) με 3 γκολάκια τουλάχιστον, επειδή δε θέλεις να σε κοροϊδεύουν όλοι αυτοί που παίρνουν τόσα όσα δε θα πιάσεις σε όλη σου τη ζωή στα χέρια σου, ακόμα και επειδή οι άλλοι (εξακολουθούν) να είναι σε μαύρα χάλια και παίρνεις το πρωτάθλημα για πλάκα με μια ομάδα που έχει κλείσει τον κύκλο της εδώ και 1,5 χρόνο τουλάχιστον...

... και παρόλα αυτά εσύ κολλάς εκεί στο χαζοκούτι (ή ακόμα περισσότερο, κάνεις τον κόπο να πάς μια βόλτα μέχρι το Φάληρο), έτσι επειδή έχεις την αρρώστια σου και το σαράκι που σε τρώει, και στο τέλος λες και φωνάζεις "Δεν πάει άλλο ρεεεεεεεεεεεεεε".

Η υπομονή μας έχει ημερομηνία λήξης: 29/4/2007, στη "φιέστα" (ναι, για τη φοβερή μπάλα που είδαμε και φέτος, για τη σπουδαία πορεία που κάναμε στην Ευρώπη, για τις σωστές και μεγάλες μεταγραφές και τους νέους Ριβάλντο που ήρθαν, για την ανανέωση που "θα" γίνει) στο Καραϊσκάκη (τυπικά έδρα του Ιωνικού - να μη βγάλουν και αυτοί κανένα φράγκο τώρα που πάνε εκεί στη Β'; ). Μετά πρόεδρε περιμένουμε έργα, αλλιώς θα είσαι (και θα είμαστε) στο ίδιο έργο θεατές.. μόνο που εσύ δε θα έχεις πλέον θεατές στο γήπεδο (α, να μη το ξεχάσω, φέτος λήγουν και τα τριετή διαρκείας).


σχετικά:
[1] "Ταΐστε μας σανό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου