Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2007

Battle of the Planets (ή... Ομάδα G στα Ελληνικά)

Κοίτα να δεις τι θυμηθήκαμε τώρα.

Ομάδα-Τζι, Οδύσσεια του Διαστήματος, Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος... Εικόνες από τηλεοπτικές σειρές από το παιδικό -και αθώο- παρελθόν μας.

Αλλά και κόμικ εικονογραφημένα, που περίμενα πώς και πώς να φτάσει η Τετάρτη ή η Πέμπτη για να πάω στο περίπτερο να αγοράσω ή ακόμα και να τα ... βουτήξω :-), αν δεν είχα καταφέρει να μαζέψω τα λεφτά από το χαρτζιλίκι μου (α, ρε κακόμοιρε μουστάκια περιπτερά, πόσα περιοδικά σου φάγαμε έτσι με την παρέα στη γειτονιά). Μάχη, Μπλέκ, Αγόρι, Περιπέτεια, Τρουένο, Ερίκ Καστέλ...

Λέω να κάνω ένα review με τέτοια cartoons που παρακολουθούσαμε σα παιδιά κι εμείς. Θα αρχίσω να ψάχνω και σύντομα θα κάνω update στο post με όποια πληροφορία βρω (links, images κ.λπ.)

4 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι μιλάς για την δεκαετία του '70.
    Να μην πω για τους thundercats! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://retro-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα Τζι ήταν το αγαπημένο μου τηλεοπτικό παιδικό πρόγραμμα.Μέσα μου βαθιά έχει μείνει η αίσθηση της ομάδας, ενωμένης σαν μια γροθιά, που προσπαθεί να σώσει τον κόσμο και να βοηθήσει τους ανθρώπους.Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα ονόματα όλης της φανταστικής πεντάδας και κάποια επεισόδια.Πολύ θα ήθελα να τη δω να ξαναπροβάλλεται στην οθόνη. Έχει πιστεύω να διδάξει πολλά και στα παιδιά του σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να τα ξαναέδειχνε η TV, αλλά χλωμό το κόβω (δυστυχώς). Περάσανε τα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή