Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

Και τώρα τι καταλάβατε...

που "αποκτήσατε" κι εσείς τη δική σας "Ριζούπολη"; Το δικό σας αίσχος και τη δική σας ντροπή των σωστών οπαδών σας; (τους άλλους, τους κάφρους των συνδέσμων, όλων των συνδέσμων όλων των ομάδων, τους αφήνω στην απ' έξω. Όποιος έχει μπει έστω και μια φορά σε σύνδεσμο - εγώ είχα αυτή την "τιμή" - καταλαβαίνει).

Υ.Γ. (αρκετά στο πλήθος)
    1. Πέρισυ είχα γράψει για "φαρσοκωμωδία" μετά τα γεγονότα του Καραϊσκάκη και το "ήθος" που δίδαξε ο Βαγγέλης. Φέτος μάλλον τραγωδία είναι το εργάκι...
     2. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στην Ελλάδα τον Ernesto. Ο άνθρωπος είναι αλλού, αποστασιοποιημένος από την μπόχα και κρίνει με βάση αυτό που θα έπρεπε να κρίνουν όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά (γιατί εμείς για την πλάκα μας και μόνο ασχολούμαστε) με το ποδόσφαιρο. Και δε διστάζει να πει την αλήθεια, ακόμα και όταν αυτή πονάει τους δικούς του (όπως πέρισυ μετά τα γεγονότα του Καραϊσκάκη). Κρίνει με βάση τα δικά του πιστεύω, την ποδοσφαιρική παιδεία που απέκτησε στην Ισπανία - πολιτισμένη χώρα - και δεν παρασύρεται από προέδρους-οπαδούς, οπαδούς-κάφρους, καφρο-ΜΜΕ και άλλους γραφικούς ή/και επικίνδυνους. Gracias, Ernesto... θα μας λείψεις (γιατί είναι κομματάκι δύσκολο να μείνει και του χρόνου σε αυτή τη σαπίλα).
    3. Ο Fereira απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο διαφορετικός είναι από τον Valverde. Διαφορετικός και πολύ μικρός για να συγκριθεί μαζί του. Απλά ανύπαρκτος... δε θα μας λείψει καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου