Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

Η υποκρισία και το unfair του Željko

Πριν μόλις 2 μήνες είχα γράψει (Željko Über Alles) για τη μεγαλειώδη πραγματικά αντίδραση του Ομπράντοβιτς στο δολοφονικό χτύπημα του Batist. Σήμερα, μόλις 2 μέρες μετά τον πρώτο φετινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μπορώ να γράψω μόνο για την απίστευτη τελικά υποκρισία του και το unfair της δήλωσής του "Είμαι περήφανος για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας απόψε έδωσαν το παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα." Τη φωτοβολίδα που χτύπησε ξυστά τον Παπαλουκά (κάπως έτσι έχασε τη ζωή του 25 χρόνια πριν ο Χαράλαμπος Μπλιώνας) και τις 5 φωτοβολίδες που σημαδεύαν τους παίκτες του Ολυμπιακού με τη λήξη του αγώνα μάλλον "δεν" τις είδε. Честитам Željko...

Υ.Γ.
[1].
Αυτά ακούνε οι απανταχού κάφροι (κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι, μαύροι, μπλε, όλων γενικά των αποχρώσεων) και συνεχίζουν τις αλητείες τους (ανενόχλητοι φυσικά από αστυνομία και διοικήσεις ομάδων).
[2] το παραμύθι με τις μετακινήσεις "φιλάθλων" (μάλλον ζώων-κάφρων) πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Οι ΠΑΟΚτζήδες πάλι μπήκαν με το έτσι-θέλω τζάμπα στο Βόλο (το έχουν ξανακάνει τουλάχιστον 4-5 φορές: Τρίπολη, Καβάλα, Λάρισα) και για μια ακόμα φορά φέτος τα καναν γυαλιά-καρφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου