Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Ο φασισμός είναι πάντα εδώ...

Κι ενώ βρισκόμαστε σε μια τραγική περίοδο για όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, κι ενώ θα πρέπει όλη η κοινωνία να οργανωθεί προκειμένου να αγωνιστεί δυναμικά για να διαφυλάξει έστω κι αυτά τα ελάχιστα κατάλοιπα του κοινωνικού κράτους και να πάρει πίσω αυτά που μας πήραν στο όνομα της "ανασύνταξης του κράτους", πρακτικές σαν τη χθεσινή του Π.Α.ΜΕ. μόνο ως φασιστικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Αντί να στρέφονται ενάντια στον κοινό εχθρό, στρέφονται αναίσχυντα ενάντια στον απλό εργαζόμενο.

Δυστυχώς η αριστερά στην Ελλάδα παραμένει κλεισμένη στο καβούκι της, περιχαρακωμένη και τελικά απομονωμένη, αντί να αποτελέσει το φάρο και την ελπίδα για όλους μας.

Και ο Βάρναλης πάντα εκεί... αλλά με το νόημά του να παραποιείται.

Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ!!
    ΕΓΩ ΔΕΞΙΟΣ ΗΜΟΥΝΑ! ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ {ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ: ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!
    ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΓΙΩΡΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!ΑΚΟΥΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ: ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ-ΘΑ ΑΝΑΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ 2060 {ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ_ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ }.
    ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ;
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΕΙ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΔΕΞΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑΣ!
    ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ:
    -ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΕΥΤΕΣ-ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΩΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ-,
    -ΚΛΕΦΤΕΣ {ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.
    ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
    ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!!
    ΚΑΑΤΖΑΦΕΡΗΣ; ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ: ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ, ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΡ ΜΑΣ ΛΕΝΕ: ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!! ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΝ!! ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΜΟΝΟΝ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ< ΤΟΥΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!!!
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, μια από τα ίδια σκέφτομαι: από εδώ και πέρα, τι; μας έχουν κατακλέψει (με τη δική μας ανοχή) και ζητάνε οι αλήτες και τα ρέστα.

    Αλλά και ο αρτηριοσκληρωτισμός του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ μου τη βιδώνει, γιατί δε βλέπω πού να βρω διέξοδο με αυτά που σκέφτονται και που κάνουν κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή