Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

Τσακίστε επιτέλους τους κάφρους

Είναι κρίμα άνθρωποι σαν τους Αγγελόπουλους να τα δίνουν όλα για το τμήμα μπάσκετ εδώ και 5 χρόνια και να ταπεινώνονται με τον τρόπο αυτό από τους κάφρους της θύρας 7. Δε δέχομαι ότι οι "αρχηγοί" τους δεν μπορούν να κουμαντάρουν τα 100-200 τσογλάνια. Είναι όλοι υπεύθυνοι. Ελπίζω του χρόνου οι Αγγελόπουλοι να κάνουν επιτέλους ουσιαστικές κινήσεις για να τσακίσουν τους κάφρους αυτούς (ο Σωκράτης είναι μάλλον προφανές ότι δε θέλει ή δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο).

Όσο για το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος και την ΕΛ.ΑΣ., δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί τους.

Υ.Γ.
το μόνο που δε με ενδιαφέρει είναι αν θα νικήσουμε σήμερα - άλλωστε χάθηκε κάθε καλή διάθεση εξαιτίας των κάφρων...

Updated
το προφανές συνέβει: ο Παναθηναϊκός το πήρε για άλλη μια φορά. Είτε έληγε το ματς είτε όχι λόγω των κάφρων (αλήθεια, υπήρχε κανείς που περίμενε να λήξει ομαλά;) αυτό θα συνέβαινε. Και το πήρε εύκολα. Με όσα έγιναν πραγματικά δε με νοιάζει. Αλλά σίγουρα ο πρώτος που είναι υπεύθυνος για το μπάσκετ-τουρλουμπούκι είναι ο Γιαννάκης. Περιμένω στη συνέντευξη των προπονητών να δηλώσει παραίτηση...

Α! μην το ξεχάσω. Η ώρα είναι 01:43. Οι κάφροι νίκησαν. Σπάσανε και το ΣΕΦ. Αύριο το πρωί θα πάρουν να διαβάσουν το "Γαύρο", το "Φως" και το "Πρωταθλητή" για έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση (μαζί με τις υπόλοιπες 8 αντικειμενικές πράσινες-κίτρινες -μαύρες αθλητικές εφημερίδες). Ζήτω η Ελληνική Αθλητική Δημοσιογραφία.

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ βέβαια, μόνο που όσο δεν κάνουν κάτι οι Πρόεδροι ένθεν και ένθεν για να βελτιώσουν την κατάσταση, οι εκ των υστέρων κατηγορίες του (άλλοτε φανταστικού) κόσμου μας ηχεί λίγο υποκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ Ή ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ή ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @vasilis
    (έστω και λίγο καθυστερημένα) η απάντηση σε όσα λες Χρήστο είναι ότι ναι, έχεις ευθύνες που δεν τους διώχνεις από την αρχή, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Το έγκλημα είναι να τους ανέχεσαι συνεχώς. Τότε τα μαστουρωμένα και άχρηστα κωλόπαιδα παίρνουν θάρρος και κάνουν κάθε φορά και χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή