Δευτέρα, Απριλίου 13, 2009

37άρης εναντίον 17άρηδων

Σάββατο πρωί, στο γηπεδάκι του μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο της κόρης μου όπου πηγαίνω για τρέξιμο και κανένα σουτάκι (όπως κάθε Σάββατο). Στην ίδια μπασκέτα σουτάρουν και τρία ... παιδιά (sic, σε αντιπαραβολή με μένα :-) μέχρι 17 ετών το πολύ. Η ερώτηση δεν αργεί να έρθει:

-Παίζουμε 2 εναντίον 2;

Η απάντηση από μένα θετική. Μισή μόλις ώρα μετά μου έχουν βγάλει κυριολεκτικά το λάδι, ενώ αυτοί είναι χαλαροί. Ηθικό δίδαγμα: Πού πάς ρε Καραμήτρο;

Υ.Γ.
πάντως το 'φχαριστήθηκα και αν ξαναπροκύψει θα πω πάλι ναι. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα βελτιωθεί η ρημάδα η φυσική κατάσταση (ελπίζω)

5 σχόλια:

  1. Κόψε και το ρημάδι το τσιγάρο και κάτι μπορεί να γίνει, οχι πολλά πράγματα μια αυτά είναι νέα-φρέσκα "μοντέλα" που να τα συναγωνιστούμε εμείς οι μεγαλούτσικοι...(sic)

    apneagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπα, η φωτό από το προφίλ παραπλανεί, είμαι άκαπνος εδώ και 7 χρονιά (μετά από καπνό 12 χρόνων). Αλλά ενώ κάνω τρέξιμο και βαράω σουτάκια πολύ καιρό τώρα (ξανά), είχα να παίξω μονό με ξύλο πολύ καιρό, και έτσι με έβγαλαν off :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικά έγινες ο κύριος που ερχόταν να μας πάρει τη μπάλα για να ρίξει σουτάκια και μας χάλαγε το παιχνίδι. Μπορείς να αυτοκτονήσεις αν θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @singensanggesungen
    μπα, είχα δικιά μου μπάλα και ήμουν πρώτος στην μπασκέτα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοοοοοοοοοοολ :-) εντάξει το έσωσες με θεαματικό τρόπο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή