Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Τελικά ποιός είναι (ήταν) ο εχθρός;

"Όλα αυτά τα χρόνια ο μεγαλύτερος εχθρός της ΑΕΚ ήταν εσωτερικός", δήλωσε χθες ο Ντέμης. Για βάστα ρε Ντέμη, τελικά δεν ήταν ο Γκαγκάτσης και οι χεσμένοι διαιτητές; Αυτά δηλαδή ήταν για εσωτερική κατανάλωση όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά στο αγωνιστικό κομμάτι;

Όσο καλά ξεκίνησε ο Ντέμης, ειδικά όταν προσπάθησε να κάνει κάτι με τους κάφρους των γηπέδων (αλλά δεν τον άφησαν τελικά), τόσο λάθος τελειώνει. Γιατί πράγματι δεν μπορείς και δεν πρέπει να τα παρατάς στα δύσκολα.

(In-Reply-To: exit strategy by adamo)

Υ.Γ.
[1] τότε τον υποστήριζα (ως ουδέτερος, καθότι γαύρος και όχι χανούμης), τώρα με χάλασε.
[2] και μόνο που πέτυχε να ανορθώσει την ΑΕΚ, να τη βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκονταν πριν 5 χρόνια και να τη βάλει σε μια σωστή οικονομική διαχείριση, είναι μεγάλο επίτευγμα από μόνο του, και του το αναγνωρίζω. Άλλωστε το άρθρο 44 δεν έγινε για την ΑΕΚ αλλά για άλλα λαμόγια, και σίγουρα θα ήταν κορόϊδο να μην το εκμεταλλευτεί. Αλλά στους μακροπρόθεσμους στόχους του απέτυχε παταγωδώς (γήπεδο, τίτλοι μέσα σε 3-4 χρόνια, ακόμα και το προπονητικό κέντρο θα γίνει από το Νοτιά, και αφού έφτασαν στο αμήν με το χωράφι των Θρακομακεδόνων).
[3] η Βασίλω πού βρίσκεται; Περάσαν κιόλας 24 ώρες και ακόμα να ακουστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου