Παρασκευή, Μαΐου 30, 2008

Ο φασισμός των κουραδόμαγκων

Όταν οι ψευτο-αριστεροί κουραδόμαγκες (γιατί οι πραγματικοί αριστεροί είναι αληθινοί αγωνιστές και όχι μαγκάκια της δεκάρας), στο πλαίσιο της δικής τους αντίληψης περί "δημοκρατίας" αποφασίζουν να χτυπήσουν δικαίους και αδίκους μέσα σε ιερό χώρο, όπως είναι ο πανεπιστημιακός, τότε δεν είναι τίποτε άλλο παρά φασίστες. Όπως φασίστες ήταν και αυτοί που επί 7 χρόνια είχαν βάλει την πατρίδα μας στο γύψο και έφυγαν μόνο μετά από τους αγώνες πραγματικών, αληθινών, γνήσιων αγωνιστών της δημοκρατίας (ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης), για να μπορούν τώρα αυτοί οι κουραδόμαγκες να κάνουν όλα αυτά τα κατάπτυστα ([1], [2]).

Άϊ σιχτίρ...

3 σχόλια:

  1. ησουν μπροστά ρε φιλαράκι και είδες που ανήκαν αυτοί και λες πως είναι αριστεροί;;;
    Δηλαδή όταν η αριστερά κατεβαόνει στους δρόμους για το μεροκάματό σου, για την καλυτέρευση της ζωής , και για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου μια ανθρώπινη ζωή, τότε γράφεις κάτι θετικό;;;
    Μην μαάστε από τις μαλακίες της Τιβι...Ξυπνάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ήμουν μπροστά και είδα να απειλούν και να επιτίθενται σε φοιτητές και σε καθηγητές. 2-3 απ' αυτούς είναι γνωστοί ως παλιά μέλη ΣΥΝ, ζήταγαν και την ψήφο μας, τώρα δεν ξέρω τι είναι. Οι άλλοι ήταν ομοϊδεάτες από άλλα εκπ. ιδρύματα. Να είναι περαστικοί που είδαν ανοικτή την πόρτα και μπήκαν για τσαμπουκά, το βλέπω πολύ χλωμό!

    Α, όσο για την αριστερά που αγωνίζεται για την καλυτέρευσή μας, ξέρω ότι ένας από τους κύριους μιζαδόρους του ΟΤΕ (Σκαρπέλης) ήταν επί δεκαετίες (αριστερούτσικος) συνδικαλιστής, έναν άλλον που τον κατηγόρησαν πέρσι για σχεδιασμό ληστείας στα ΕΛΤΑ επίσης ως επαναστάτης συνδικαλιστής ήταν γνωστός.

    Δεν είναι όλοι έτσι, ούτε οι δεξιοί ούτε και οι αριστεροί, αλλά είναι καιρός να δούμε όλοι μας, τι συμφέροντα εξυπηρετεί έκαστος. Για ανιδιοτελή προσφορά δεν πιστεύω να μιλάει κανείς πλέον!

    Και πού είσαι, ξύπνα επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @λάμπρος
    φίλε Λάμπρο, εγώ που κοιμάμαι, διάβασα και άκουσα δηλώσεις από μέλη της ΕΑΑΚ (π.χ. σε Mega ή Ελευθεροτυπία ή Βήμα) που υποστήριξαν ότι "«κανείς δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο». Είπαν ότι μέσα στον πανικό έσπρωχναν ο ένας τον άλλον κι ο πρύτανης έπεσε. «Δεν υπήρχε πρόθεση να χτυπήσει και να τραυματιστεί, ήταν ατύχημα»". Αρα, μάλλον ήταν όντως ψευτο-αριστεροί. Και μιας και έχω κάνει κι εγώ το "αγροτικό" μου στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο σε πιο.. ζόρικους καιρούς (1990-96, με Τεμπονέρες και την καμμένη Πρυτανεία του ΕΜΠ και το καμμένο κτίριο του Μαρούση και δύο χαμένες εξεταστικές πολλά άλλα), έχω ξεκάθαρη εικόνα και γνώση για το τι συμβαίνει μέσα στο Πανεπιστήμιο.

    Και φυσικά στο post μου ούτε που διανοήθηκα να θίξω την αριστερά. Πώς να το κάνω άλλωστε, όταν έχω πολύ κοντινό μου συγγενή που πέρασε καμιά 15αριά χρόνια στη Γυάρο - σου λέει κάτι αυτό το όνομα εύθικτε φίλε μου που μου λές να ξυπνήσω; Α, και πού 'σαι, οι αγώνες για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη, για ένα καλύτερο αύριο δηλ. για όλους μας, δεν έχουν χρώματα και ταμπέλες (αριστερός-κεντρώος-δεξιός) αλλά μόνο κοινούς σκοπούς και στόχους. Αυτό έχω στο μυαλό μου κάθε φορά που πηγαίνω σε πορεία... και όχι φυσικά όσα μου πλασσάρουν από την ΤουΒου και δημοσιογράφοι-ξερόλες (που μάλλον ως άλλοθι χρησιμοποιείς στο σχόλιό σου).


    @menios
    φίλε menio, το να μου φέρνεις ως παράδειγμα ένα ή περισσότερα ονόματα, προερχόμενα από οποιοδήποτε κομματικό χώρο (μου είναι αδιάφορο ποιο χώρο) δε μου λέει τίποτε, ούτε και αποδεικνύει κάτι. Τη σαπίλα σε πολλά τμήματα του συνδικαλιστικού χώρου τη γνωρίζω και τη βλέπω κι εγώ καθημερινά στο εργασιακό περιβάλλον μου. Η ουσία είναι πώς εμείς οργανωνόμαστε και αντιδράμε σε οτιδήποτε πλασσάρεται ως άσπρο ενώ μπορεί να είναι μαύρο. Αλλά η αντίδραση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να μεταβάλλεται σε φασιστική συμπεριφορά ή αν θες σε συμπεριφορά επιβολής της γνώμης μου με το έτσι θέλω. Ούτε μπορεί να είναι δικαιολογία ότι "μα και η εκάστοτε κυβέρνηση, στο όνομα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας μπορεί να αποφασίζει ενάντια στη θέληση του κοινωνικού συνόλου, δηλ. με το έτσι θέλω, άρα ας το κάνουμε κι εμείς". Τότε απλά γίνεσαι ίδιος με αυτόν που κατακρίνεις, άρα μπαίνεις κι εσύ στο ίδιο καλάθι.

    Όσο για τη γνώμη του συγκεκριμένου καθηγητή, είναι κι αυτή μία γνώμη (όπως και η δική μου), άρα υποκειμενική. Το θέμα είναι πού συγκλίνει η συντριπτική πλειοψηφία των απόψεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή