Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2007

Αλλαγή σελίδας; Ακόμα είναι δύσκολο...

Είπα σήμερα να γράψω κάτι διαφορετικό, αλλά "σερφάροντας" έπεσα πάνω σε μια αεροφωτογραφία της Αρχαίας Ολυμπίας μετά από την καταστροφική πυρκαγιά. Η εικόνα είναι πραγματικά αποκαρδιωτική. Δείτε την αεροφωτογραφία από το site του Ελ. Τύπου. Πηγαίνοντας το mouse πάνω από τις περιοχές που είναι κυκλωμένες με κόκκινη γραμμή εμφανίζονται αναλυτικές πληροφορίες για την καταστροφή.

Updated:
[1] μια πρώτη παρηγοριά και συνάμα ελπίδα για τον ιστορικό μας αρχαιολογικό χώρο έρχεται από το Μόναχο της Γερμανίας. O δήμος Μονάχου (με δήλωση του δημάρχου του Christian Ude) θα συμβάλει στην αποκατάσταση του Κρόνιου Λόφου, προσφέροντας για αρχή 100.000 ευρώ δωρεά: διαβάστε εδώ (πηγή: in.gr)
[2] και από την ελπίδα στην απόγνωση και την απογοήτευση. Διαβάζω ότι ο φετινός αριθμός των πυρκαγιών στην Ελλάδα αποτελεί "θλιβερό" Ευρωπαϊκό ρεκόρ (πηγή: Η Καθημερινή). Ακόμα συγκλονιστικότερη είναι η δορυφορική φωτογραφία της Πελοποννήσου όπου φαίνεται η τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται από την περασμένη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου