Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2007

Ως πότε βρε κάφροι;


... κάφροι όλων των αποχρώσεων και σε κάθε θέση: συνδεσμίτες-στρατοί, πολιτικοί, πρόεδροι ομάδων, οπαδικές εφημερίδες, δημοσιογράφοι...

Πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν και να βγαίνετε μετά να δηλώνετε τη θλίψη σας, και ότι θα πάρετε τα κατάλληλα μέτρα, και ότι θα βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο κ.λπ. κ.λπ. και τελικά όλα να ξεχνιούνται μετά από μια βδομάδα. Και ξανά από την αρχή μετά.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ


Υ.Γ.1. Υπάρχει άραγε πολιτικός που να έχει τώρα τα αρχίδια να διακόψει όλα τα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων μέχρι το τέλος της περιόδου; Μπα, δεν το νομίζω, όπως είπε και ο Συνασπισμός "μάλλον τα λεφτά από το στοίχημα είναι πολλά"

Υ.Γ.2. Πού έχουν κρυφτεί άραγε οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού; Αυτές δεν είναι που νταντεύουν τα καθίκια αυτά; Αυτές δεν είναι που τους δίνουν ακόμα και τζάμπα εισιτήρια, αρκεί να έχουν "δυνατότερη" κερκίδα; Μούγκα στη στρούγκα.

Υ.Γ.3. Θαυμάστε την υποκρισία όλων των οπαδικών εφημερίδων σήμερα. Ναι, αυτών που πριν και μετά από τα ντέρμπυ ξεσηκώνουν τους πάντες με τίτλους με σεξουαλικά υπονοούμενα για τους αντιπάλους, με "διαφημίσεις" για κρασιά Da Pipa, με φωτογραφίες στις οποίες ο "δικός" τους παικταράς φαίνεται (σε παιχνίδια του φακού) να "κάνει κάτι" στο δύσμοιρο αντίπαλο, με πύρινα άρθρα για πιθανή σφαγή από τα κοράκια, με παραχώρηση σελίδων για βήμα στα χουλιγκάνια -ουπς, συγγνώμη συνδεσμίτες ήθελα να πω, με ντάντεμα στα χουλιγκάνια -ουπς, συγγνώμη αναγνώστες ήθελα να πω. Και σήμερα, κροκοδείλια δάκρυα. Θαυμάστε τους (σε αλφαβητική σειρά, για αποφυγή παρεξηγήσεων):

3 σχόλια:

  1. ένα κωλοχανείο είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα κανείς δεν υπάρχει να πατήσει πόδι και να πατάξει τη τρομοκρατία?
    Γιατί αυτό που συνέβηκε χτες και συμβαίνει αρκετά συχνά, είναι τρομοκρατία.
    Θυμίζει Κογκό που οι μάχες μαίνονται στους δρόμους, μεταξύ κυβερνητικών και αντιστασιακών υπο το βλέμμα των UN. Κάτι αντίστοιχο έχουμε και εμείς εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ροΐδης
    ξέρεις κάτι; στο κωλοχανείο μπορεί να επικρατεί το χάος αλλά δε σκοτώνεις για ψύλλου πήδημα ή για να κάνεις την πλάκα σου ή για να δείξεις πόσο μέγας μάγκας είσαι. Εδώ έχει πλέον ξεφτυλιστεί η αξία της ανθρώπινης ζωής.

    @νεκτάριος
    όχι βέβαια, δεν υπάρχει κανείς. Άμα είναι να "πατάξουμε" τίποτε κακομοίρηδες συνταξιούχους που κατεβαίνουν σε πορεία για τις συντάξεις πείνας, ή τίποτε φοιτητές που εκφράζουν την αντίθεσή τους, ή εργαζομένους που ζητούν το δίκιο τους, τότε πάει το γκλοπ και το δακρυγόνο σύννεφο. Αλλά για τα χουλιγκάνια αυτά, που σημειωτέον είναι και τα χαϊδεμένα παιδάκια των προέδρων (όλων τους), πες μου πότε έπεσε μια γκλοπιά ή πότε υπήρξε οργανωμένο σχέδιο της (χεσ)ΕΛΑΣ για να τους πάνε όλους μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή